• Brabants Dagblad

  WAALWIJK - De Waalwijkse Ingrid Piessens heeft een eigen galerie geopend, aan de Tolstraat in haar woonplaats. Daar toont ze eigen werk. Een verhaal over Ingrid Piessens en haar werk staat donderdag 18 oktober 2012 in de editie De Langstraat van hetBrabants Dagblad.


 • Booart Kunstbemiddeling

  Groepsexpositie in voormalig klooster 23 okt 2013/in Booart Actueel /door BooART Groepsexpositie NH Koningshof, de Locht, Veldhoven georganiseerd door Booart Kunstbemiddeling. Een tentoonstelling van 6 maanden in het congrescentrum, een voormalig klooster, waaraan de volgende exposanten deelnemen: Henk Veen, Els van Asten, Ives St. Covert, Sjem Bakkus, Ingrid Piessens, Stefan Ormeling, Nicky Nahafahik, Angeline Van Der Wal, Natalie Akasi, Bea Bozon-Esselink, @DJLaTAsh en Jolanda Kops. Een mooie lokatie in een prachtige omgeving aan de rand van Veldhoven (nabij Eindhoven). Er zullen gemiddeld 15 tot 20 werken van alle exposanten getoond worden. Dus volop moois en in allerlei stijlen te bewonderen.


 • Uitpunt Heusden Waalwijk

  Bibliotheek Midden-Brabant vestiging Waalwijk Wilhelminastraat 4A 5141 HK Waalwijk Ingrid Piessens (1959, Belgiƫ) studeerde in Arnhem aan de Kunstacademie Modevormgeving. Daar werd schilderen haar passie en na haar studie heeft zij zich daar verder in gespecialiseerd. Schilderijen Inspiratie voor haar schilderijen komt voort uit haar levensvisie: verlangen naar vrijheid, energie omzetten in emotie, loskomen van het alledaagse, betekenis geven aan dromen, in beweging blijven, haar eigen koers volgen en altijd van het positieve blijven uitgaan. Schilderen is een levensreis... emoties vastgelegd in beeld, met verrassende kleuren, met vormgegeven blijdschap, maar ook met verlangen en hartstocht, ontsnappen aan het alledaagse en voluit toegeven aan je gevoel. Deze elementen zijn terug te vinden in het werk van Ingrid Piessens. Datum en tijd: 9 januari t/m 18 februari, tijdens openingstijden


 • Brabants Dagblad

  HLB doneert aan Kunstencentrum Waalwijk Op 14 oktober jongsleden opende HLB van Daal & partners officieel de deuren van het vernieuwde pand aan de Professor Asserweg in Waalwijk. Kunstencentrum Waalwijk was aanwezig met dans- en muziekpresentaties en onder leiding van beeldend kunstenaar Ingrid Piessens kwam in samenwerking met de gasten een gezamenlijk kunstwerk tot stand. De genodigden waren gevraagd een donatie te geven voor een goed doel in Waalwijk. Bestuursvoorzitter en partner van HLB, drs. E.W. Van der Haar koos voor het Kunstencentrum om het lokale karakter en de cultureel, maatschappelijke toegevoegde waarde die het Kunstencentrum heeft. HLB onderstreept het belang dat kinderen, jongeren en volwassenen kunnen deelnemen aan muziek-, beeldende-, dans- en theateractiviteiten. Door de ingezette kaalslag op cultuur en de bezuinigingen die het Kunstencentrum gaan treffen wilde HLB het Kunstencentrum steunen en een hart onder de riem steken. De cheque van 4.500 euro, werd tijdens de opening aan directeur Mirjam van Tiel overhandigd en zal worden besteed aan de balletvoorstelling die plaats zal vinden in juni 2011. Vanwege de groei van de organisatie, alsook de samenvoeging van de vestigingen in Drunen en Waalwijk, is HLB eind november 2009 gestart met de verbouwing van het kantoorpand in Waalwijk. Het pand is inmiddels opgeleverd en omvat na de verbouwing in totaal ruim 2.000 m2 kantoorruimte. Sinds enkele weken zijn in het vernieuwde kantoor te Waalwijk ruim zestig medewerkers werkzaam.

  Download PDF